top of page

HAAL HET BESTE UIT


HET HAAR NAAR VOREN

icon-adler-schoenheit.fw.png
icon-adler-kasi.png
icon-adler-gesundheit.fw.png
The Company

ANTI-AGEING

Wauw’, dat is een reactie die ze bij +Tensions Professional Hair Products Nederland, hoofddistributeur van Innovatis, vaak horen wanneer kappers met de producten van Innovatis werken. Je ziet en voelt dan ook meteen het resultaat en dat effecthoudt wekenlang aan. Met de producten van Innovatis haal je het beste uit het haar naar voren. De treatments, aangevuld metverzorging voor thuis, geven het haar een enorme boost waarmee je de klant anti-ageing voor het haar biedt. Innovatis brengthet haar weer terug in de oorspronkelijke staat en herstelt de schade die het haar heeft opgelopen door bijvoorbeeld chemischebehandelingen en hitte.


VISIE VAN INNOVATIS


In de fi losofi e van Innovatis staat – de merknaam zegt het al – het innoveren centraal. Het merk levert een bijdrage aan de
professionele sector door het ontwikkelen van unieke producten en innovatieve diensten om de stylist, de professionals en de eindconsument nieuwe kansen en effectieve, veilige en bevredigende resultaten te bieden. Alle productlijnen worden gekenmerkt door het gebruik van exclusieve ingrediënten en formules met een hoge toegevoegde waarde,

die maximale resultaten in haar- en huidverzorging en schoonheid garanderen. De producten bieden altijd het nieuwste van het nieuwste:
qua ingrediënten, gebruikswijzen, schoonheidsroutines en/of technieken.


INNOVATIEF


Innovatis volgt continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van haarverzorging en past dus altijd de nieuwste technologieën en ingrediënten toe. Het instant resultaat is onderscheidend en het zorgt er bovendien voor dat tevreden klanten weer bij je terugkomen. En voor de productverkoop is het ook gunstig, want je kunt als aanvulling op de salonbehandelingen de producten voor thuisgebruik verkopen.

Daarmee blijft het resultaat extra lang mooi.
Om te helpen deze services en de bijbehorende producten in de markt te zetten, biedt Innovatis graag ondersteuning in de vorm van trainingen, inzet van social media en een goed doordachte marketingstrategie. Hierbij staat een persoonlijke benadering altijd voorop, zodat goed kan worden ingespeeld op de behoeften van de kapper. Je kunt onder andere trainingen en
demo’s volgen en Innovatis verstrekt veel samples, zodat consumenten de producten zelf kunnen ervaren.


LUXE INGREDIËNTEN


Binnen de producten van Innovatis Luxury Care Therapy zijn er vier verschillende lijnen: Luxury Caviar Therapy (ook bekend als haar botox), Luxury Plasm Therapy, Vol-Up Therapy en Luxury Deep Mask. Kenmerkend voor alle lijnen zijn de luxe ingrediënten die deze bevatten. Zo zit er zwarte parel en diamantpoeder in de Luxury Plasm 4 Element lijn en bevat de Luxury Caviar Therapy naast kaviaar ook Omega 3 aminozuur, collageen en vitamines. Toch blijft de prijs-kwaliteitverhouding van de producten, bedoeld voor het midden- en hoge segment, heel interessant.

Dit zorgt ervoor dat het voor iedereen toegankelijk is om mooi haar te hebben. Er wordt zeker niet bezuinigd op de hoeveelheid en de kwaliteit van deze bijzondere ingrediënten.
Veel daarvan komen overigens uit zee en bevatten daarom enzymen en proteïnen die het haar op een hele goede manier kunnen voeden.

bottom of page