top of page
Products catalogue Innovatis 2019 -page-

Luxury Smoother Spa 

Relax & Wellness for your hair

Actives:
Natural enzymes complex
Thermal water
Free concept

Maak je haar heerlijk zacht en pluisvrij met de Smoother Spa haarverzorging. Dankzij actieve
ingrediënten, een complex van natuurlijke enzymen en thermaal water verdwijnt pluis snel uit
het haar. Ook is het haar makkelijk te borstelen en te stylen. Verwen je haar met deze
heerlijke verzorging.

Therapy

Luxury-Smoother-Spa-Therapy3-720x978.jpg

Luxury Smoother Spa therapy
Luxury Smoother Spa therapy maakt het haar soepel en behandelbaar, dankzij een speciale formule van actieve ingrediënten, een enzymen-complex en thermaal water.

De anti-frizz werking van deze behandeling legt de haarschubben weer netjes op elkaar, waardoor je haar niet meer pluist. Het haar is heerlijk glad, glanst van gezondheid en je haar is gemakkelijk te borstelen en stylen.

Een behandeling in de salon duurt ongeveer 90 minuten,
is geschikt voor alle haartypen en blijft zichtbaar voor zo’n drie tot vijf maanden. In de tussentijd kun je met de producten voor thuis het resultaat nog langer behouden.

Kit

Kit Luxury Smoother Spa
Met de Kit Luxury Smoother Spa geef je je haar een wellness behandeling thuis. De kit bestaat uit een 250ml shampoo en 250ml conditioner van de Smoother Spa lijn.

Gebruik ze ter ondersteuning van een salon Smoother Spa behandeling en geniet Nog langer van pluisvrij, glad en glanzend haar.

De shampoo en conditioner zijn verrijkt met speciale enzymen die de Haarschubben weer netjes op elkaar leggen, zodat pluis verdwijnt.

Verder bevatten ze thermaal water, wat het haar niet aantast. De Kit Luxury Smoother Spa is verpakt in een mooie bewaardoos voor een extra luxe uitstraling. Geef je haar een wellnessbehandeling met Kit Luxury Smoother Spa.

Products

Luxury-Smoother-Spa-Treatment-Caja-530x7

bottom of page